Ohjelmapuutokset

Seuraavia ohjelmanumeroita ei Traconissa valitettavasti koskaan ollutkaan:

 

Yotsuba & ohjelmapuutosSigneeraus- ja piirrostyöpaja

Talvipuutarha la klo 13:00–00:45 ja su klo 10:00-16:45

Hayao Miyazaki, Rumiko Takahashi, Akira Toriyama, Hiromu Arakawa ja Kiyohiko Azuma jakavat nimikirjoituksia ja omistuspiirroksia sekä opastavat piirtämistä harrastavia kävijöitä.

 

Photoshoot Session with Aya (♥¬♥)

Eri puolilla tapahtuma-aluetta, la klo 14:00–17:00, Iso miittiteltta su klo 11:00-15:00

Kävijät saavat ottaa yhteiskuvia eri cosplayasuissa esiintyvän Aya Hiranon kanssa. Fanimiitti sunnuntaina Isossa miittiteltassa. Aya osallistuu myös Cosplaydeittiin lauantai-iltana: voittaja pääsee hänen seurakseen yöksi Torni-hotellin sviittiin.

 

Matsusaka-pihviä, kautta Teutateksen!
Matsusaka-pihviä,
kautta Teutateksen!

Kobe Beef Anyone?

Meidokahvilan isompi laajennusosa, la klo 17:00–23:00

Tuliko nälkä? Japanin karjankasvattajien yhdistys on sponsoroinut kaikille Traconin kävijöille ja vänkäreille oikein reilun kokoiset Matsusaka-naudanlihapihvit lisukkeiden kera. Kaikille riittää! Viisi grilliä on jatkuvasti kuumana! Aidot meidot ja butlerit suoraan Japanista tarjoilevat, ja viihdyttävät vieraita.

 

Kissabussipalvelu

Majoitustilat - Tampere-talo, koko tapahtuman ajan

Herra Miyazaki toi mukanaan kissabussin elokuvasta Tonari no Totoro. Hän kuljettaa coninkävijöitä majoitustiloista Tampere-talolle ja päinvastoin. Huom. ikäraja, kyytiin pääsevät vain alle 15-vuotiaat koska muut eivät näe koko perhanan kattia.

 

Aikamatkailu-työpaja

Sorsapuisto, koska tahansa

Oletko joskus (menneisyydessä tai tulevaisuudessa) halunnut matkustaa ajassa? Aikamatkailija John Titor esittelee aikakonettaan joka on rakennettu vuoden 1987 Chevy Suburbaniin ja käy viemässä kävijöitä mihin aikaan he haluavatkin mennä. Paradoksit omalla vastuulla.

 

Tracon X-2 tulee!
Tracon X-2 tulee!

Tracon X-2

Tampere-talo ja Sorsapuisto, 12.-13.9.2015

Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa! Jos et ehtinyt tämän vuoden Traconiin, niin ei hätää! Traconia on päätetty jatkaa saman tien myös seuraavana viikonloppuna. Pääset jatko-Traconiin samalla rannekkeella. Lisäksi lippuja tulee myös muutamia tuhansia lisää myyntiin.

 

Onko jotain valittamista, häh?

Onko sinulla vielä jotain ohjelmapuutoksia joista haluaisit raportoida? Ei voi olla! Tracon on jo täydellinen. Jos olet toista mieltä, niin kerropa mitä sitten täältä vielä muka puuttuu!?