Coniteahaku tällä viikolla!

Tracon 2017 on lähempänä kuin uskotkaan. Haluaisitko juuri sinä olla rakentamassa sitä? 

Tänä vuonna coniteaa varten järjestetään tehtävähaku. Lähetä siis hakemuksesi 9.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen pj@tracon.fi . Kerrothan hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi (etenkin jos et ole aiemmin ollut Traconin coniteassa ja/tai epäilet ettei kumpikaan pääjärjestäjä tunne sinua), sekä mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Mikäli et ole varma siitä, mitä tahtoisit tehdä, alla on selitys siitä mitä tehtäviä conitea sisältää.

Valinnat julkaistaan conitean perustamiskokouksessa 23.10. Valitut saavat tiedon jo ennen kokousta.

Maryjane & Tulhu
PJ:t 2016 & 2017

Mitä Coniteassa voi tehdä?

Traconin conitea koostuu coniiteista ja duniiteista, jotka ryhmittyvät tiimeiksi. Tiimien toimivuudesta huolehtivat tiiminvetäjäconiitit. Mikäli koet että projektinhallinta ja ihmisten tukeminen coninjärjestämistehtävissä on sinun ominta alaasi, voi tiiminvetäjän tehtävä olla juuri sinulle sopiva.

Coniiteilla on vastuu isoista osioista, ja heidän on hyvä olla mukana conin järjestämisessä heti Conitean perustamisesta lähtien. Coniiteilla saattaa silloin tällöin olla tarvetta osallistua oman tiiminsä lisäksi myös muiden tiimien kokouksiin. Coniitilla voi myös olla alaisia.

Duniiteilla on vastuu yhdestä suhteellisen pienestä osa-alueesta, ja he voivatkin aloittaa varsinaisen työn esimerkiksi vasta toukokuussa. Duniiteilla on tarve osallistua oman tiiminsä kokouksiin ainakin silloin tällöin.

Mitä tiimejä meillä on?

Ohjelmatiimi
Ohjelmatiimi vastaa conin pääsisällöstä lukuunottamatta ison salin suuria ohjelmia. Vastuulistalla ovat siis saliohjelmat, roolipelaaminen, lautapelaaminen, ohjelmaa järjestävät sidosryhmät, konsertit (niin saleissa kuin livelavallakin), teema sekä iltabileet.

Iso sali tiimi
Iso sali vastaa kaikesta mikä tapahtuu isossa salissa. Tämän alle osuvat myös avajaiset ja päättäjäiset. Iso sali-tiimi järjestää cossi- ja amv-kisat, ja hönkii lähes kaikkien ison salin ohjelmien niskaan jollain tavalla.

Asiakaspalvelutiimi
Asiakaspalvelutiimi luo conin ulospäin näkyvän ilmeen ja äänen. Asiakaspalvelutiimi muodostaa viestintäsuunnitelman ja suunnittelee strategian erilaisille asiakaspalvelutilanteille (esim. Lipunmyynnin aloitus). Asiakaspalvelutiimillä on Näkemys jonka mukaan viestitään, ja heillä on oikeus potkia muita tiimejä avustamaan viestinnässä. Viestinnän kuvituksessa mukana on taltiointi ja grafiikkatiimi.

Taloustiimi 
Taloustiimi pitää huolta siitä, että conilla on rahaa, ja sitä käytetään viisaasti. Taloustiimiin kuuluu lipunmyynti, sponsorit ja myyntipöytäsali, yhdistyspöydät, taidekuja, kirpputori ja kaikki muu sellainen jossa rahaa liikkuu conin suuntaan.

Tilatiimi
Tilatiimi vastaa siitä, että Traconilla on tilat, ja yhteydet tilojen omistajien ja Traconin välillä pelaavat. Tilatiimin vastuulla on tiloihin liittyvät sopimukset, tilojen jakaminen eri ohjelmien käyttöön, sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettaminen tiloista toiseen. Conin kasaus ja purku, kalustevaraukset ja conilogistiikka kuuluvat myös tilatiimin tehtäviin.

Työvoimatiimi
Työvoimatiimi vastaa siitä että conissa on työntekijöitä, ja että heillä on vuoroja ja jotain syötävää. Työvoimatiimi myös huolehtii että coniteakin jaksaa vääntää koko vuoden. Työvoiman hallinnan lisäksi siis myös virkistys kuuluu tähän tiimiin.

Tekniikkatiimi
Tekniikkatiimin vastuulla on että conilla on tietojärjestelmät sekä tekniikkaa, ja Tampere talolla pelaa verkko ja infotelkkarit. Jotta kaikki sujuisi conin aikana hyvin, tekniikkatiimi selvittää ennen conia kaikkien muiden tiimien tekniikkatarpeet, sekä auttaa tekniikkaongelmissa.

Turvatiimi
Turvatiimi vastaa conin turvallisuudesta ja on mukana suunnittelemassa tapahtuman turvallisuuskäytäntöjä ennen conia.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.