Traconin lipunmyynti tapahtumissa 2017

Traconille saapuvista yleisön lähettämistä sähköposteista huomattavan suuri osa koostuu lippuja koskevista kyselyistä. Tracon on päätynyt muuttamaan käytäntöjään lipunmyynnin kanssa jonkin verran ja näin ensimmäisen vuoden 2017 edustustapahtumamme, Desucon Frostbiten, alla on hyvä lyhyesti selvittää, miten lipunmyynti on muuttunut.
 

Verkkolipunmyynti

Tracon on myynyt ensimmäisen loppuunmyyntivuotensa jälkeen joka vuosi nopeammin loppuun: saamme kuitenkin joka vuosi palautetta, jonka mukaan liput on laitettu myyntiin liian aikaisin suhteessa siihen, milloin olemme saaneet ohjelmakartan julkistettua. Tämän vuoksi olemme siirtäneet verkkolipunmyynnin alkamisajankohtaa lähemmäksi tapahtumaa, jolloin varmemmin olemme saaneet alustavan ohjelmakartan koottua ja julkistettua.

Verkkolipunmyynti alkaa Traconin omassa verkkokaupassa 1.7.2017. Muistutamme lipunmyynnin alkamisesta sosiaalisessa mediassa ennen sen alkamista ja tarkennamme lisäksi tarkan kellonajan. Lippuja ei tulla myymään ovella.
 

Tapahtumalipunmyynti

Tracon on perinteisesti kiertänyt eri tapahtumissa ja myynyt lippuja edustuspöydällään. Edustuspöytäyhteistyömme eri tapahtumien kanssa ja edustaminen tapahtumissa ei katoa mihinkään, mutta tänä vuonna rajaamme tapahtumalipunmyynnin vain kahteen tapahtumaan:

Tampere Kuplii Tampere-talossa 15.–19.3.2017
Edustuspöytämme on paikalla viikonloppuna eli 18.-19.3.

Ropecon Helsingin Messukeskuksessa 28.-30.7.2017
Edustuspöytämme on paikalla viikonloppuna eli 29.-30.7.

Muutokselle on useita syitä, mutta tärkeimpänä niistä on käteisen rahan käsittelyvaikeus ja kuljettaminen. Korttikoneen hankkiminen Traconin käyttöön edustuspöydille ei ole valitettavasti edennyt niin nopeasti kuin haluaisimme, koska sellaisen hankkiminen yhdistykselle sisältää jonkin verran mutkia matkassa.

Ymmärrämme kyllä, että tapahtumamyynnin vähentäminen on varmasti monelle harmillista. Pyrimme kuitenkin näissä kahdessa tapahtumassa palvelemaan niitä asiakkaitamme, joilla ei ole mahdollisuutta ostaa lippuaan verkkokaupasta. Etenkin Tampere Kuplii, joka on tamperelainen kaikille avoin ilmaistapahtuma, on valittu lipunmyyntitapahtumaksi juuri siksi, että mahdollisimman moni lippua kaipaava pääsisi sellaisen hankkimaan.

Tapahtumamyynnin tarkemmista aikatauluista tiedotetaan tapahtumaa edeltävällä viikolla. Viime vuoden tapahtumamyyntiongelmat huomioonottaen pyrimme tiedottamaan sosiaalisessa mediassa myös mahdollisista jonotukseen liittyvistä asioista sekä siitä, milloin liput loppuvat edustuspöydältä.
 

Lippujen hinnat

Tracon-lippujen hinnat ovat nousseet hieman viime vuodesta. Hinnannousu johtuu tapahtuman järjestämisen yleisen kulutason nousemisesta.

Lippujen hinnat verkkokaupassa:

Viikonloppulippu 28€ Lauantain päivälippu 20€ Sunnuntain päivälippu 18€

Lauantailippu on voimassa sunnuntaiaamuun klo 8.00 asti. Sunnuntailippu puolestaan oikeuttaa sisäänpääsyyn heti lauantain vaihduttua sunnuntaiksi eli puoliltaöin.

Edustuspöytämyynnissä myymme vain koko viikonlopun lippuja. Niiden hinta edustuspöydällä on 30€ ja pystymme ottamaan maksun vastaan vain käteisellä. Kummassakin lipunmyyntitapahtumassa on myynnissä 500 viikonloppulippua.
 

Kysyttävää lipuista?

Lipunmyyntiaiheesta on aina paljon kysyttävää. Vastaamme kysymyksiin mielellämme osoitteessa liput@tracon.fi!

Kommentit

Wulffin84 25.1.2017 17:41:35

Hei, viikonloppu lipun hintaan kuuluu myös iltableen sisäänpääsy maksun?
Viimevuona oli näin joten oletan että sama "käytäntö" on myös tänäkin vuona :3
Vastatkaapa kun joutanette.
Hyvää kevään odotusta o/

Minna "Loviatar" Hiltula 25.1.2017 18:52:11

Hei,

iltabileiden lippu ei ole kuulunut rannekkeen hintaan viimeiseen kahteen vuoteen, kun iltabileet ovat olleet Pakkahuoneella, joten taidat muistella Tracon 9:ää, jolloin ikärajattomat bileet olivat Tampere-talolla ja kuuluivat rannekkeen hintaan. Olemme kylläkin tänä vuonna suunnittelemassa ikärajattomia iltabileitä pidettäväksi Tampere-talolla, jolloin niihin pääsy sisältyisi lipun hintaan, sekä erillisiä K-18 -iltabileitä Pakkahuoneella, joihin olisi erillinen pääsylippu.

Hyvää lopputalvea sinnekin,
Tracon 2017 viestintävastaava

Ettei tule sekaannusta 20.2.2017 17:20:35

Hei!

Tracon etusivulla lukee että päiväys olisi 8-10.9.2017, mutta lippumyynnissä on vain viikonloppu ja la-su. Onko tämä vain bugi vai onko tapahtuma ensimmäistä kertaa 3 päivää eikä 2? o_O

Saki 22.2.2017 19:03:09

Monesko päivä tracon on onko se taas 3-4.9. Vai onko siinä joku toinen päivä?

Shiruki 20.3.2017 18:02:51

Eli siis lippuja voi ostaa paikan päällä käteisellä? En nyt oikeen tajunnu tätä juttua että jos ei saa netistä ostettua

Maria "Marri" Hakulinen, Tracon 2017 Lipunmyynti 22.3.2017 18:50:58

Hei.

Traconilla on viime vuotiseen tapaan tänäkin vuonna ohjelmaa jo perjantain puolella eli 8.9. Tämä ohjelma on kuitenkin Chris Huelsbeckin huikeaa pelimusiikkikonserttia mukaan lukematta ilmaista eli Tampere taloon pääsee perjantaina sisälle nauttimaan tarjonnasta myös ilman lippua. Tarkempia tietoja ja aikatauluja perjantain ohjelmasta julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Traconin voi siten sanoa olevankäytännössä jo liki kolmipäiväinen. Perjantaina tulee niin ikään viime vuotiseen tapaan olemaan myös mahdollisuus vaihtaa e-lippuja rannekkeiksi.

Lauantaina ja sunnuntaina (eli 9.8.-10.9) sisäänpääsy edellyttää entiseen tapaan ranneketta. Tämän vuoksi myynnissä on lippuja ainoastaan viikonlopulle. Huomioittehan ystävällisesti, ettei perjantain pelimusiikkikonsertti sisälly myöskään rannekkeen hintaan vaan sinne on olemassa omat, erilliset lippunsa.

Traconin lippuja EI MYYDÄ itse tapahtuman ovelta. Viikonloppulippuja myydään edustuspöydältämme käteisellä AINOASTAAN ennalta ilmoitetuista tapahtumissa. Nyt Tampere Kupliin mentyä näistä on jäljellä vielä Ropecon. Muuten lipunmyyntimme on siirtynyt kokonaan verkkokauppaan joka avautuu 1.7.2917.

Tervesin,

Maria "Marri" Hakulinen, Tracon 2017 Lipunmyynti 22.3.2017 19:11:23

Edelliseen vastaukseen pääsi livahtamaan pieni villi virhe, nettilipunmyyntimme avautuu kyllä tänäkin vuonna eli 1.7.2017. Aivan 900 vuotta ei siis tarvitse sentään odotella.

Terveisin,
Maria "Marri" Hakulinen
Tracon 2017
Lipunmyynti

FN 2.7.2017 15:03:06

Hei! Miten lipunmyynti yleensä tapahtuu esimerkiksi Ropeconissa; onko myyntipöytä sisällä rakennusta, ja alkaako myynti samaan aikaan kuin ovet aukeavat, eli kello 15 perjantaina 28. päivä? Tahdon vain varmistaa ettei Ropeconissa mene lippu sivu suun käytännön sekaannuksen takia.

FN 2.7.2017 15:38:26

Ai niin, ja siis myyntipöydällä ei taida olla rajoitettu kuinka monta lippua yksi henkilö voi ostaa? Kun tarkoitus on koko porukalle liput hommata.

E 16.7.2017 17:15:44

Hei, mites lattiamajoitus? Kai järjestetään? En löytänyt mistään tietoa, hintaa enkä päivää, milloin lattiamajoituspaikat saisi ostettua. Olisi kiva olla edes jotain infoa tarjolla, vai olenko vain missannut.

Pinja 5.8.2017 1:42:46

Onko mitään tietoa milloin lattiamajoituksen liput ovat tulossa myyntiin ja kuinka paljon ne maksavat? :)

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.