Halloween-kilpailut

Hyytävää Halloweenia kaikille!

Syyshuurteen kunniaksi Tracon järjestää kirjoituskilpailun ja taidekilpailun. Kummastakin kisasta valitaan paras työ, ja sen tekijä voittaa omakseen Tracon 2018 -tapahtuman viikonloppurannekkeen!

Kilpailujen säännöt ja ohjeet:

Kilpailutyön tulee sisältää jossain muodossa seuraavat kolme asiaa: Tracon, kauhu, ilmapallo.

Osallistut kilpailuun lähettämällä 31.10. klo 23.59 mennessä sähköpostia osoitteeseen kilpailu@tracon.fi otsikolla Halloween-kilpailu. Liitäthän viestiin myös yhteystietosi.

Kirjoituskisan vastaukset tuomaroidaan vain, jos ne on kirjoitettu suomen kielellä. Muita kieliä tekstin on mahdollista sisältää tehokeinoina, kunhan nämä osuudet selitetään tai tekstistä tulee muuten ilmi merkitys. Pituudelle ei ole määritelty tarkkoja rajoja, mutta kannustamme pitämään tekstit ns. novellimitassa, eli maksimissaan n. 2000 sanaa.

Taidekisan kuva saa olla valokuva, piirros, maalaus, kollaasi tai mikä tahansa kuvallinen kokonaisuus, joka on mahdollista skannata/valokuvata tuomareille esittelyä varten. Emme ota vastaan alkuperäisteoksia perinteisin välinein tehdyistä kuvista.

Toteutustapa on muuten vapaa, kunhan tiedosto on avattavissa yleisimmillä tietokoneohjelmilla. Jos tiedostomuoto epäilyttää, voit kysyä meiltä sen sopivuudesta.

Sama henkilö saa osallistua kumpaankin kategoriaan.

Kommentit

Ihmettelijä 24.10.2017 3:30:49

Kun tuo suositeltu sana rajoitus on novellipituus ja facessa 2000 sanaa.
Onko siis suositus pysyä yli tuon jolloin se on novelli, vaiko pysyä alla jolloin se ei ole lyhyt novelli vain flash fiction kirjoitelma.
Näin miettien pituutta kun olen tottunut enempi tuohon flash fictio pituuteen ja kun tuo on niin hämäävää, kun ei tiedä onku tuo suositeltu raja ala- vaiko yläraja :D

Kiosa 24.10.2017 16:18:29

Seitsämän sanan kauhutarina:
"Ilmapallo toi mukanaan viestin: Tracon on peruttu."

:---D

Mitol 'metalisko' Meerna 24.10.2017 18:17:40

Blogauksen ilmaisua on nyt hiukan korjattu. Tarkkaa sanamäärän maksimia ei ole, mutta oli hyvä antaa jokin luku sitä tarvitseville.

2000 sanaa on suunnilleen sellainen vähän pidemmän lehtijutun mitta. Pidempiäkin saa tehdä, mutta kannustamme pitämään tarinat tiiviinä mm. siksi, että tuomarit ehtivät lukea ne mahdollisimman ketterästi, jolloin myös tuloksien saaminen nopeutuu.

Kommentointi on suljettu.