Sinustako iltabileiden järjestäjä?

Tracon etsii joukkoihinsa K18-iltabileille järjestäjää.

Viihdytkö luontevasti kulttuurin ja ihmisten parissa? Toimitko sujuvasti osana isompaa porukkaa, mutta hallitset myös itsenäisen päätöksenteon? Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä hyvällä porukalla animen ja roolipelien maailmassa, kauhuteemalla?

Traconin ikärajalliset iltabileet tarvitsevat järjestäjän, jolla on kokemusta hyvien juhlien järjestämisestä. Iltabileiden konseptia saa uudistaa ja kehittää, ja apuja sekä perehdytystä saa muulta conitealta. Toiveena on myös jonkin asteinen kokemus coninjärjestämisestä.

Laita avointa hakemusta tulemaan, jos koet sopivasi näihin kriteereihin! Hakemukseen voit halutessasi liittää portfolion tai muun listauksen asioista, joita olet aiemmin tehnyt tapahtumien parissa.

Hakemukset sähköpostilla 15.11.2017 mennessä osoitteeseen pj@tracon.fi