Ryhdy vaikuttajaksi!

Tracon on päättänyt kevätkokouksessaan perustaa Tracon rp -puolueen, joka vahvistaa maailmanlaajuisesti vapaaehtoistapahtumien kulttuuriperintöä ja edesauttaa con-tapahtumien kehittymistä Suomessa. Tavoitteena on tehdä Traconista valtakunnallisesti merkittävä tapahtuma, jonka johtohahmoina toimivat puolueen jäsenet yhdessä Traconin oman järjestäjäkunnan kanssa. Valtakunnallisuus toteutetaan mm. rakentamalla uutta tapahtumaverkostoa, sekä tukemalla suomalaisia con-tapahtumia taloudellisesti sekä muiden lahjoitusten kautta.

Puolueeseen liittymisestä veloitamme vuosimaksun, joka on 20 euroa. Liittymismaksu on 5 euroa, joka maksetaan ensimmäisen vuosimaksun yhteydessä. Puolueen jäsenet saavat kerran kuukaudessa tiedotteen puolueen tapahtumista ja tietoja Traconin toiminnasta. Puolueen jäsenet saavat ensimmäisinä kuulla uudistuksistamme ja heillä on myös oikeus vaikuttaa ensi vuoden tapahtuman teemaan, ohjelmatarjontaan ja esimerkiksi siihen keitä Sorsapuistoon saapuu ruokamyyjiksi.

Jäsenetuna myös vapaa pääsy Tracon- ja Tracon Hitpoint -tapahtumiin. Mikäli jäsen osallistuu tapahtumiin talkoolaisena, on hänelle korvattava lipun hinta.

Jäseneksi hyväksytään, kun liittymismaksu on suoritettu.

Oletko sinä etsimämme sankari?

Täytä liittymiskaavake jo tänään!

Kommentit

Kysymys 1.4.2019 14:03:25

Kun tuossa kaavassa kysytään että: "Miksi juuri Sinä olisit hyvä jäsen Tracon rp -puolueeseen?", niin kuuluuko tässä olla jotenkin aktiivisesti osallistumassa ja vaikuttamassa vai riittääkö, että haluaa olla mukana ns. "hengessä" ja sponsorina?

Tracon viestintä 1.4.2019 14:26:05

Hei!

Kaikki puolueen jäsenet ovat tasa-arvoisia ja tärkeitä. Arvostamme aktiivisuutta, mutta emme velvoita sitä.

Terveisin,

Tracon viestintä

Kommentointi on suljettu.