Sinustako uusi Traconiitti?

Coniitilla tarkoitetaan henkilöä, joka on vastuussa jostakin tapahtuman osa-alueesta (esim lipunmyyntivastaava). Coniitin tehtäviin kuuluu huolehtia omasta vastuualueesta yhteistyössä muiden järjestäjien kanssa ja raportoida kuinka tehtävä on sujunut. Tehtävään valitut koulutetaan Traconin toimesta ja saavat aina tarvitsemansa tuen.
Coniitti on oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn työvoimaetuineen, tapahtuman virkistyspäiviin, edustamaan Traconia muissa alan tapahtumissa ja vaikuttamaan suoraan tapahtuman tulevaisuuteen ja yleiseen ilmeeseen. Tarvittaessa coniitti on oikeutettu myös matkakulukorvauksiin ja hotellimajoitukseen, esimerkiksi tapahtuman aikana.

Kaikki tehtävät ovat vapaaehtoistyötä eikä niistä makseta palkkaa. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Tehtävistä saatu kokemus katsotaan usein eduksi työelämässä.

 

Valokuvausvastaava

Traconin valokuvausvastaava pitää huolen siitä, että koko tapahtuman valokuvauksellinen sisältö purkitetaan huolellisesti, sekä koordinoi valokuvauksen eri vaiheet suunnittelusta julkaisuun yhdessä tuotantotiimin kanssa. Tehtävä edellyttää hyviä ihmistaitoja ja valmiutta toimia esimiehenä. Taiteellisesta näkemyksestä ja stressinsietokyvystä on myös hyötyä.

Valokuvauksen alle kuuluvat tapahtuman yleiskuvat, kuvat ohjelmista ja erityisesti lavaohjelmista, cosplaykisojen kuvaukset, yleisen kuvauspalvelun studiot, kilpailijoiden backstage-studio, sekä tietysti osaavien valokuvaajien rekrytoiminen. Tehtävään valittu saa tarvittavan opastuksen ja tuen sen hoitamiseksi. Tehtävää voi myös halutessaan muokata enemmän omannäköisekseen.
Tehtävään voi tutustua jo ennen hakua täällä.

 

Viestintävastaava

Viestintätiimin vastuulla on Traconin kotisivujen päivittäminen, erilaisten tiedotteiden kirjoittaminen sekä sosiaalisen median kanavien päivittäminen. Vastuualueita on mahdollista jakaa tiimin jäsenten kesken omien mielenkiintojen mukaan. Idearikkaus luoda somekampanjoita, valokuvaustaito ja monipuolinen viestintäosaaminen katsotaan eduksi. Tärkein ominaisuus on kyky kertoa selkeästi kävijöillemme ajankohtaista tietoa.

Tehtävään valitulta vaaditaan aikaisempaa kokemusta viestinnällisistä tehtävistä joko harrastusten tai työelämän kautta ja kokemusta Traconin työvoimana toimimisesta. Tehtävän asiakaspalveluluonteen vuoksi toivomme myös hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Japanin kielen osaaminen katsotaan eduksi, muttei ole tehtävässä välttämätöntä.
Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata! Viestintätiimin jäsenet ovat valmiina kouluttamaan sinusta erinomaisen viestijän.
Tehtävään voidaan valita kaksi henkilöä. 

 

Kisälliksi Traconiin?

Tule Traconiin oppimaan conin tekemistä! Otamme joka vuosi joukkoomme uusia conien tekijöitä opettelemaan tapahtumien järjestämistä kokeneemman tekijän opastuksella. Monet Traconin nykyisistä vastaavista ovat aloittaneet uransa kisällinä, sillä tämä on erinomainen reitti tutustua sinua kiinnostavaan alueeseen tapahtuman rakentamisessa!
Kisällinä saat myös etuja, joihin kuuluu oikeus ilmaiseen sisäänpääsyyn työvoimaetuineen, kokouksiin osallistuminen, mahdolliset matkakulukorvaukset ja tapahtuman virkistyspäivät.

Voit tutustua eri vastuualueisiin täältä. Huomioithan, että kaikki osa-alueet eivät välttämättä ota kisälliä ja nettisivuillamme nimetty vastaava on voinut muuttua vuoden 2019 tapahtuman jälkeen.

 

Hakeminen

Vapaamuotoiset hakemukset tammikuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen pj@tracon.fi. Laitathan viestin aiheeksi haettavan tehtävän nimi ja oma nimesi.

Kommentit

Meeri Marjatsalo (Meinotreal) 7.12.2019 15:32:28

Hei, opiskelen matkailu-alaa, tapahtumajärjestäjäksi ja tuottajaksi. Olen myös ahkerasti ollut traconinkävijä ja kiinnostunut tapahtumastanne. Tämän takia otankin teihin yhteyttä kun näin tämän hakemusilmoituksen.
Olisin kiinnostunut päästä teidän tarjoamasta kisällin hommasta.

Ystävällisin terveisin,
Meeri Marjatsalo

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.