Tracon 2020 K18-iltabileiden ohjelmahaku

Kuva: Mihashi

Täyttä höyryä Traconin iltabileissä taas syksyllä 2020

Viime syksyn kävijäpalautteessa nousi vahvasti esille kaksi teemaa: ruuhkautuneet ravintolatiskit sekä rauhallisemman tilan puute.
Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota näihin ongelmiin, minkä vuoksi iltabileet siirtyvät tulevana syksynä isompiin tiloihin. Otamme edelleen palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan iltabileiden kehittämiseksi.
Jos sinulla on hyviä ideoita iltabileiden kehittämiseksi, voit olla siitä suoraan yhteydessä iltabilevastaavaan tohveli(at)tracon.fi.

Tänä vuonna painetaan ’täyttä höyryä’ Tullikamarilla! Klubin puolella iltabileissä on rauhallisempaan viihtymiseen varattua tilaa aina keskiyöhön saakka, jolloin Klubi avautuu myös muulle yleisölle. Keskiyön jälkeen conittajien on mahdollista liikkua Klubin ja Pakkahuoneen välillä vapaasti, sillä Tullikamarin Pakkahuone on varattu bilekansan käyttöön yön pikkutunneille saakka.

Traconin iltabileet järjestetään Tracon-viikonlopun lauantai-iltana 5.9.2020. Iltabileet ovat ikärajalliset ja pääsymaksulliset. Lipunmyynnistä tiedotetaan tarkemmin tulevan kevään aikana.

 

Esiintymään iltabileisiin?

Iltabileet tarvitsevat onnistuakseen useita tekijöitä.
Onko sinulla mielessä mieletön mixi kuluneen vuoden parhaita animejameja, pelimusiikkiremixejä tai jotain ihan muuta? Osaatko itse pyörittää levyjä tai tunnetko jonkun, jonka tulisi ehdottomasti olla osana Traconin iltabileitä?

Lähetä hakemuksesi iltabilevastaavalle sähköpostitse osoitteeseen tohveli(at)tracon.fi, ja kerro avoimesti omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi esiintyä iltabileissä. Jos esiintymiseesi liittyy erityisiä tekniikkatarpeita tai sinulla on erityistoivomuksia esimerkiksi esiintymisesi alkamisajasta, mainitsethan niistä hakemuksesi yhteydessä.

Tarjoamme tänäkin vuonna kaikille iltabileissä esiintyville samat edut, jotka sisältävät:

  • Badgen (Oikeuttaa sisäänpääsyyn viikonlopputapahtumaan, sekä työvoiman että ohjelmanpitäjien käytössä olevaan Green Roomiin)
  • 1 Ruokalippu käytettäväksi Tampere-Talon lounaalla joko lauantaina tai sunnuntaina
  • Matkakulukorvaukset tapahtumaan. (Maksetaan tilille kuittia / kuitteja vastaan. Huom! Emme voi maksaa kilometrikorvauksia)
  • Majoitus työvoiman lattiamajoituksessa
  • Kutsun kaatajaisiin tapahtuman jälkeen

Jätäthän hakemuksesi iltabileisiin 1.4.2020 mennessä. Iltabilevastaava käsittelee kaikki hakemukset kerralla ohjelmatiimin kanssa, ja kaikille hakeneille ilmoitetaan haun tuloksista 13.4.2020.

Postauksen kuvat: @Mihashichu


Bileissä eka, bileissä vika!