Hae yhdistyspöydille tai ehdota sidosryhmäyhteistyötä

Tracon tarjoaa erilaisille tapahtuman aihepiiriin sopiville yleishyödyllisille yhdistyksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa yhdistyspöydillä, sekä erilaisilla ohjelmayhteistyökonsepteilla!

Täyttämällä tämän allaolevan hakemuksen voit hakea yhdistyspöytää tai tarjota yhdistyksesi järjestämää ohjelmayhteistyötä Tracon 2020 tapahtumaan. Tämä ei koske kaupallista toimintaa (esim. myyntipöytiä tai taidekujaa).

Ohjelmanumerot, jotka eivät tarvitse tilan lisäksi muita erityisjärjestelyjä, ilmoitetaan edelleen normaalisti ohjelmahakuun Kompassin kautta. Ohjelmayhteistyötä ovat erilaisten yhdistysten järjestämät laajemmat ohjelmanumerot, esim. boffauspiste, turvasatama ja hengailuhuone, joihin tarvitaan esim. vänkäreitä tms. Otamme mielellämme vastaan myös uusia ideoita!

Lomakkeen löydät täältä.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.