Taidekuja- ja artesaanihaku alkaa

Taidekuja ja artesaanipöydät

Traconin taidekujalla ja artesaanipöydällä kuvataiteen ja kädentaitojen osaajat esittelevät ja myyvät töitään. Voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta perjantaista sunnuntaihin. Taidekujapöydät sijaitsevat Tampere-talon kolmannessa kerroksessa ja artesaanipöydät ensimmäisessä kerroksessa puistolämpiössä.
Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä. Taiteilijat vaihtuvat osittain päivittäin Traconin taidekujalla.

Taidekuja ja artesaanipöydät ovat auki yleisölle 4.-6.9.2020:
Perjantai: 16-20
Lauantai: 10-19
Sunnuntai: 10-16

 

Tiedoksi taidekujalle ja artesaanipöydille hakeville: Haku on päättynyt

Traconin taidekujalle ja artesaanipöydille haetaan myyjiä portfoliohaun perusteella. Haku alkaa 1.4.2020 klo 10:00 ja päättyy 1.5.2020 klo 10:00. Hakuajan päätyttyä raati kokoontuu ja valitsee osallistuvat myyjät hakijoiden joukosta. Tapahtuman lähestyessä sivulle ilmestyy perinteisesti esittelyt myyjistä.

Tutustu portfolio ja hakuperusteisiin täällä.

Päivitys 20.4.2020. 
Ymmärrämme nykyisen tilanteen vaikuttavan hakutilanteeseen. Mikäli hakemuksia ei tule deadlineen mennessä riittävästi, varaudumme jakamaan pöydistä puolet suunnitellun hakuprosessin aikataulun mukaisesti ja järjestämme tarvittaessa jälkihaun lähempänä tapahtumaa. 

 

Kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää seuraavasti:
Taidekuja, taidekuja [at] tracon.fi
Artesaani, sponsori [at] tracon.fi

 

Taidekuja ja artesaanien rekisteriseloste löytyy täältä.