Tracon 2020 cosplayn arvokilpailukarsinnat on peruttu

World Cosplay Summitia järjestävä WCS Inc. tiedotti 30.4, että vuoden 2020 Championship-kilpailu on peruttu. Tämän vuoksi Traconissa 2019 valitut edustajat Rullarinkeli ja Savustettu Lumipallo eivät pääse lähtemään Japaniin edustusmatkalle.
WCS:n suosituksen mukaan heidän edustusoikeutensa siirtyy vuodelle 2021. Tästä johtuen Traconissa 2020 ei järjestetä WCS:n karsintakilpailua.

Kesän 2020 Nordic Cosplay Championships -finaalia ei ole peruttu, mutta Suomessa yli 500 hengen kesätapahtumat on peruttu 31.7. asti. Tästä johtuen Tracon sekä toista Suomen NCC-karsintaa järjestävä Cosvision ovat päättäneet olla lähettämättä valittuja edustajia Ruotsiin finaalimatkalle.
Heidän edustusoikeutensa siirtyy vuodelle 2021. Näin ollen myöskään NCC-karsintaa ei ole Traconissa 2020.

Muiden cosplaykilpailuiden osalta Tracon jatkaa suunnittelua edelleen. Tiedotamme näistä kilpailuista lisää myöhemmin.

Lisätietoja annetaan sähköpostitse osoitteesta cosplay@tracon.fi.