Taidepolku tuo taidetta Puistoon

Taidepolku on uusi konsepti vuodelle 2024. Taidepolku sijaitsee Puistossa, Tampere-talon varjossa ja keskeisellä paikalla Puiston kasvavassa kokonaisuudessa.

Taidepolku pyrkii vastaamaan taidekujapaikkojen suureen kysyntään mahdollistamalla entistä useammalle osallistumisen tapahtumaan ‘kujailijana’. Taidepolku sijoittuu puistoon yhdessä monien muiden toimintojen kanssa.

Taidepolku on suuri teltta, joka on katettu, varustettu valaisimilla ja lämmittimillä.

Mikä parasta, Taidepolku on Puiston tapaan avoinna myös liputtomille.
Taidepolku on auki perjantaista sunnuntaihin. Ennestään tuttu Taidekuja sijaitsee yhä Tampere-talon sisätiloissa. Taidekuja on auki lauantaista sunnuntaihin Taru Sormusten Herrasta -näytelmän tähdittäessä Traconin perjantai-iltaa.

Taidepolun lisäksi Puistossa näyttäytyvät ensikertaa Rautapiha-alueella Artesaanimökit. Mökit ovat monille tuttuja Tampereen Joulutorilta. Näihin on ennakkoon rekrytoitu vanhoista tutuista artesaaneista myyjiä, jotka ovat valmiita kokeilemaan uutta konseptia yhdessä kanssamme. Rautapiha-alueelta löytyvät myös sepät ja taidelasia muovaavat taitajat.

Puistosta löytyy siis tänä vuonna monenlaista osaajaa ja tekijää vaalimassa ammattitaitoa ja harrastuneisuuden monipuolisuutta - kaikki taidot kuvastavat yhteisten kiinnostuksenkohteidemme moninaisuutta ja ansaitsevat tulla näkyville aiempaa enemmän. Puistosta löydät myös vanhat tutut, kuten boffaajat ja muut miekkaa taitavasti käyttävät taistelijat.

Taidepolun haku toteutetaan Taidekujahaun yhteydessä ja samoilla arvoilla. Paikat ovat lähtökohtaisesti yksipäiväisiä.

Artesaanihaku on siirretty taidekujahaun edelle tänä vuonna, jotta kaikki artesaanipaikkaa haluavat voivat sitä hakea. Mikäli ei tule valituksi artesaanipaikalle, on hakija tervetullut yhä taidekuja- tai myyntisalihakuun. Valitsethan viimeisimmästä vain toisen.

Onnea kaikille tuleviin hakuihin!

Nappaa alta tärkeät päivämäärät myyjähakuihin liittyen:

Artesaanihaku: 7.3. - 28.3.
Taidekuja- ja taidepolkuhaku: 1.4. - 26.4.
Myyntipaikkahaku: 1.4. - 26.4.

Yhteystiedot:

Artesaanit: artesaani(at)tracon.fi
Taidekuja- ja taidepolku: taidekuja(at)tracon.fi
Myyjät ja sponsorit: talous(at)tracon.fi


Application schedule for Artist Alley and Artesans
 

Best of luck to all applicants!

Here are the important dates related to vendor applications:

Artesan recruitment: March 7th - March 28th
Artist Alley and Art Path recruitment: April 1st - April 26th
Sales booth recruitment: April 1st - April 26th

Contact information:
Artesans: artesaani(at)tracon.fi
Artist Alley and Art Path: taidekuja(at)tracon.fi
Vendors and sponsors: talous(at)tracon.fi