Coniteahaku on auki!

Kiinnostaisiko sinua kurkistaa Traconin kulisseihin? Haluaisitko päästä tekemään conia ja vaikuttamaan kävijöiden, ohjelmanjärjestäjien ja työvoiman conikokemukseen? Haluatko tutustua Traconin taustalla vaikuttaviin ihmisiin, ja liittyä mukaan tekemään kauhujen Traconia vuodeksi 2018?

Traconin coniteaan etsitään jälleen uutta verta vanhojen konkarien joukkoon, eli coniteahaku on auki!

Kiinnostaisiko haku, mutta et tiedä mihin olet ryhtymässä? Pääjärjestäjät ja työvoimavastaava ovat esittäytyneet blogissa aiemmin, ja kertoneet ajatuksiaan conin järjestämisestä. Tämän viestin lopussa on myös esitelty lyhyesti Traconin eri osa-alueet, joihin on mahdollista päästä mukaan. Uudet tekijät toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi, ja tarjolla on muutamia kisällitehtäviä joissa pääsee harjoittelemaan conin tekemistä yhdessä kokeneemman coniitin kanssa. 

Miten voin hakea? Mikäli conin järjestäminen kiinnostaa, laitathan hakemusta tulemaan osoitteeseen pj@tracon.fi otsikoituna ”Coniteahakemus”. Hakemukseen kaivataan seuraavia tietoja: Kuka olet, mitä haluaisit tehdä, ja miksi olisit hyvä juuri tähän tehtävän. Hakemaasi tehtävään liittyvät kehitysehdotukset ja muut ideat ovat myös tervetulleita.

Haku on auki 22.10. asti, ja valinnat tehdään kuun loppuun mennessä. Jos olennaisia pestejä jää täyttämättä, lisähakuja järjestetään tarpeen mukaan. Haun päätyttyä coniteatyöskentely aloitetaan 2.12. pidettävällä conitean kickoffilla, jonne kutsutaan  valituksi tulleet conitealaiset.

Marjaana ”Maryjane” Karttunen
½ PJ 2018

 

Traconin osa-alueet:

Ohjelmatiimi

Ohjelmatiimi vastaa conin pääsisällöstä lukuunottamatta ison salin suuria ohjelmia. Vastuulistalla ovat siis saliohjelmat, roolipelaaminen, lautapelaaminen, ohjelmaa järjestävät sidosryhmät, konsertit (niin saleissa kuin livelavallakin), teema sekä iltabileet.

Isosali tiimi

Iso sali vastaa kaikesta mikä tapahtuu isossa salissa. Tämän alle kuuluvat Cosplay, AMV, avajaiset ja päättäjäiset, sekä kaikki muu ohjelma joka käyttää isoa salia.

Aspa

Asiakaspalvelutiimi luo conin ulospäin näkyvän ilmeen ja äänen. Asiakaspalvelutiimi muodostaa viestintäsuunnitelman ja suunnittelee strategian erilaisille asiakaspalvelutilanteille (esim. Lipunmyynnin aloitus). Asiakaspalvelutiimillä on Näkemys jonka mukaan viestitään, ja heillä on oikeus potkia muita tiimejä avustamaan viestinnässä. Viestinnän kuvituksessa mukana on valokuvaus- ja grafiikkatiimi, joista ensinmainittu järjestää myös conin kuvauspalvelun sekä conin photoshootit.

Taloustiimi

Taloustiimi pitää huolta siitä, että conilla on rahaa, ja sitä käytetään viisaasti. Taloustiimiin kuuluu lipunmyynti, sponsorit ja myyntipöytäsali, yhdistyspöydät, taidekuja, kirpputori ja kaikki muu sellainen jossa rahaa liikkuu conin suuntaan.

Tilatiimi

Tilatiimi vastaa siitä, että Traconilla on tilat, ja yhteydet tilojen omistajien ja Traconin välillä pelaavat. Tilatiimin vastuulla on tiloihin liittyvät sopimukset, tilojen jakaminen eri ohjelmien käyttöön, sekä tavaroiden ja ihmisten tilaaminen ja kuljettaminen tiloista toiseen. Conin kasaus ja purku, kalustevaraukset ja conilogistiikka kuuluvat myös tilatiimin tehtäviin.

Työvoima & virkistystiimi

Työvoimatiimi vastaa siitä että conissa on työntekijöitä, ja että heillä on vuoroja ja jotain syötävää. Työvoimatiimi myös huolehtii että coniteakin jaksaa vääntää koko vuoden. Työvoiman hallinnan lisäksi siis myös virkistys kuuluu tähän tiimiin. Virkistysvastaavan alla toimivat greenroom, kaatajaiset sekä iltabileet.

Tekniikkatiimi

Tekniikkatiimin vastuulla on että conilla on tietojärjestelmät sekä tekniikkaa, ja Tampere-talolla pelaa verkko ja infotelkkarit. Jotta kaikki sujuisi conin aikana hyvin, tekniikkatiimi selvittää ennen conia kaikkien muiden tiimien tekniikkatarpeet, sekä auttaa tekniikkaongelmissa. Conin aikana ylläpidetään verkkoa ja huolehditaan että laitteet ovat oiekassa paikassa ja toimivat.

Stream & taltiointitiimi

Tiimi vastaa Traconista lähetettävän livestreamin sisällöstä ja tuotannosta, sekä taltioitavasta ohjelmasta. Tulevalle vuodelle olisi tärkeä saada streamattavan sisällön suunnitelmat hiottua, ja ohjelmataltioinnit käsiteltyä ja laitettua esille.

Turvatiimi ei tule julkiseen hakuun. Siihen nostetaan erikseen pyytämällä tehtävässään ansioituneita järjestyksenvalvojia ja esimiehiä.

Kommentit

Xiakyrie 10.10.2017 15:13:48

Lautapelihuonevastaavan tehtävää olisin hapuilemassa.

Jenni "cloud\berry" Puurila 24.10.2017 17:32:38

Olisin kiinnostunut isosalin toiminnasta, eritoten Cosplaydeitistä ja sen kehittämisestä. Myös salivänkäröinti kiinnostaa.

Olemme juontajaparini kanssa jo kehitelleet, kuinka luoda Cosplaydeitistä entistäkin viihdyttävämpi ja interaktiivisempi ohjelmanumero.

Kommentointi on suljettu.